Zeď nářků

1234567...
31

Díky

JiříK (Corn Flakes) 31.8.2015 v 15:22

Orgové, díky za skvěle připravenou hru. Z toho, v čem máte prsty, vyzvdvihuji na prvním místě trasu (viz Honzův odstavec srovnávající se Svíčkami v Jičíně), na druhém potom šifry a nápovědy. U šifer a nápověd hlavně to, že jste zůstali na zemi a nenechali spoustu týmů tam, co jste je nechali loni – na holičkách. Nevím, kolik týmů nakonec prošlo do finále, ale bylo-li jich více než polovina, potom to vnímám jako dobrou reklamu na další ročník. Z šifer se mi líbily hlavně Dunajská, skládání obrázků, říční a nakonec i ten INRI, který nás odsunul z průběžného druhého na páté místo a odečetl další 4 body.

Když se k tomu všemu přidá neuvěřitelné počasí, přátelská atmosféra v týmu, na startu, turniketu i v cíli, vychází mi z toho skvěle strávený poslední prázdninový víkend.

JiříK

32

Díky

Aleš (ROFL!) 31.8.2015 v 14:54

Díky za hru, bylo to fajn a užili jsme si to. Taky jsme dali dohromady nějakou reportáž. https://goo.gl/2jZ4HG

33

Poděkování a posvíčková

Des(Corn Flakes) 31.8.2015 v 14:47

Nejlepší aspekty letošních Svíček byly umístění a počasí. Hra samotná byla také dobrá, vzhledem k našemu umístění nám asi i sedla, ale takové počasí a lokalitu jsem za ty roky ještě nezažil :)

A aby to nezapadlo, připomínám brněnskou posvíčkovou v tenisbaru na Bubeníčkově. Ve středu, v 17:30.

34

Poděkování

Robert(Zvířátka) 31.8.2015 v 13:06

Taky se přidávám za náš tým k zástupům děkujících za velmi vydařenou hru.

Trasa i počasí fantastické, šifry nápadité. Náš výkon mohl být i lepší, zejména v disciplínách „Práce se zrcátkem“, „Čtení“ a „Náboženství“ jsme úplně neuspěli. Osobně jsem si krásně zaběhal ve skalách (zejména v noci), i když většinou úplně zbytečně. Když např. koukám na mapy.cz, kde jsem asi tak bloudil cestou z Mnicha na (teda asi) Zbirohy, tak mi to připomíná známou scénku jak Želva vystoupila na Můstku a nemohla najít Václavské náměstí ;-)

35

Palec nahoru

Honza (Eště sa dohodneme) 31.8.2015 v 12:48

Přidávám se s poděkováním za vyvedenou hru.

Oproti Svíčkám v Letovicích byly mnohem líp vyladěné šifry. Skoro všechny se mi líbily, zvláště pak INRI, skládání obrázků, semafor v notách a otáčecí kolečka, palec dolů kvůli nutnosti hledání faktických informací asi jen značkám.

Oproti Svíčkám v Jičíně byla mnohem hezčí trasa. Skály, střídání rychlých a krátkých přesunů, skály, absence mapy a tajenky popisující cestu, vyhlídky, skály, prostě eňoňuňo. Hezčím terénem jsem nikdy žádnou šifrovačku nešel a asi hned tak nepůjdu.

Oproti Svíčkám v Bystřici bylo mnohem hezčí počasí. Žádné průtrže mračen (jasno celou dobu), bez cest po rozblácené modré (prašná červená s četnými výhledy), žádné klepání kosy nad ránem (kraťasy skoro celou noc).

Tak ještě jednou díky za skvělé zakončení prázdnin! Honza Klusáček

36

Díky

Pavel + Míša(Fčeličky) 31.8.2015 v 09:32

Díky za hru!

Trasa byla úžasná, na všech šifrách (co jsme viděli) jsme se bavili. Jen šifra kalich pro nás byla trochu hořká, ale v zásadě si za to můžeme sami. Vtipné bylo, jak se hra na začátku motala na tak malém prostoru a i tak navigace nebyla triviální. Prostředí bylo tak krásné, že nás ani tolik nemrzelo, když jsme stanoviště hledali někde úplně jinde. Těšíme se na příští ročník!

37

díky za super hru!

Sváťa (Ferne Sterne) 31.8.2015 v 09:28

Díky za skvělou hru, kterou jsme si parádně užili a nebýt Inriho, tak jsme došli i dál než k té klávesnici v Dolánkách.

Trasa fantastická; mockrát jsme si cestou říkali, že o moc lepší už to být nemůže.

Šifry tak akorát, osobně nemám rád takové, kde se týmy skokově rozdělí na top10 a zbytek (a taková mi letos žádná nepřišla).

Za počasí, Síbo, taktéž děkujeme :).

Účast na hře byla pro mě cvičením manželské asertivní akrobacie (proti hře stály dvoje narozeniny v rodině, pozvání na svatbu, pozvání na chalupu a fesťák) a jsem rád, že můžu po hře říct, že to stálo za to! Díky.

38

Poděkování a fotky

Kristýna (Ešte sa dohodneme) 31.8.2015 v 08:21

Drazí!

Chtěla bych za sebe i za náš tým (však oni se ještě možná ozvou i jednotlivě :-) poděkovat za skvělou hru, po loňských pochybnostech jsem si letos celou hru skvěle užila, sto bodů za trasu a za počasí, to už se ani člověku nechce remcat, že to bylo tak daleko. V podstatě si nedovedu představit lepší zakončení léta. Možná přijde i reportáž.

Zatím přikládám fotky: https://www.dropbox.com/…VtJrMTf8Osza?dl=0

Mějte se blaze :-)

39

Ztráty a nálezy

Zbožák 31.8.2015 v 08:17

Na Turniketu zůstala světle hnědá mikina s kapucí. Pokud ji někdo postrádá, nechť se ozve.

40

Poděkování

Tomáš (OT) 30.8.2015 v 22:15

Díky!

Tak skvělý závěr prázdnin jsme dlouho nezažili. Víme, že Svíčky jsou prakticky vždycky zážitkem hlubokým. A když jde ještě o prožitek veskrze pozitivní, není co řešit.

Šifrám není co vytknout. Do Turniketu jsme mezi nejlepší řadili asi Evropu a Křížovou cestu. Nakonec jsme vzali na milost i nejednoznačné Zrcátko a i zákys na Směrech a Planetách bereme spíše na sebe.

Trasu kvitujeme s nejvyšší možnou známkou. Večerní a noční skály mají neopakovatelnou atmosféru. Oceňujeme i skvělou hospodu v Klokočí (až do noční návštěvy to pro nás bylo nereálné jméno z písničky – a doteď nevíme, jestli jsme se na hřbitově neměli jít poklonit babičce). A děkujeme také tomu, že jsme si mohli užít i (skoro) tropickou noc.

Jak je tedy psáno v Úvodu: „finis coronat opvs“ – neboli trochu volněji „Konec dobrý, všechno dobré“. Myslím, že rozdíl mezi Turnovem a Trutnovem až známe na vlastní kůži.

Tomáš

1234567...